INTERIORISTA PROJECTISTA


“L’interiorisme és la suma de conceptes, buscant el seu propi estil, creant personalitat i vida en un tot”.

Rosa Vidal


Nascuda a Vilobí d’Onyar el 1986, acabà els estudis de Disseny d’Interiors el 2009 a l’Escola de Disseny i Art Llotja de Barcelona.

Va ser a la capital catalana on inicià la seva carrera professional com a interiorista, on va dur a terme diversos treballs i col·laboracions retail i contract. L’any 2009 va ampliar els estudis per tal d’estar a l’última en coneixements informàtics, de postproducció en imatges 3D i disseny de mobiliari.

El 2018 fundà el seu propi estudi d’interiorisme Huizen Interior Design, gestionant projectes i control d’obra d’àmbit comercial i residencial.

Amb la intenció d’oferir al client unes garanties com a professional en l’elaboració del projecte de principi a fi, Rosa Vidal forma part del Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya, com a membre interiorista col·legiada número 1408 del CoDDiGi.

ARRELS

Des de ben jove he estat molt vinculada al món de l’art i la creació, ja que el meu avi Josep Bosch Puy “PICULIVES”, escultor i creador gironí, m’ho va transmetre.

Amb el pas dels anys, aquest afecte per l’art, tenint en compte l’evolució i l’estil de vida actual, s’ha anat transformant, creant interès en tot allò relacionat amb el disseny i la creació.


MOTIVACIONS PERSONALS

La meva principal motivació és poder aplicar la meva pròpia visió de l'arquitectura interior gràcies als coneixements adquirits en aquests anys. Una visió en la qual el client és el centre, i l'interiorista és el mediador de les seves necessitats i preferències.

Així, emprenc aquest nou camí amb la il·lusió de poder ajudar-te a realitzar el teu somni d'habitatge o projecte empresarial.


MENTALITAT

Per aquest motiu, hi ha tres premisses clau que defineixen qui sóc com a professional: honestedat, dedicació, i qualitat.

HONESTEDAT perquè crec fermament que la confiança és la base de qualsevol relació professional amb èxit.

DEDICACIÓ perquè l'única manera que conec de treballar és amb esforç i tenacitat, i a més, tinc la sort de gaudir creant espais.

QUALITAT perquè és el compromís que adquireixo amb els meus clients: la garantia d'un projecte de categoria desenvolupat amb integritat, coherència i amb caràcter propi.