DISSENY D'HABITATGES - LOCALS COMERCIALS - OFICINES - HOSTALERIA - DISSENY DE MOBILIARI - DIRECCIÓ D'OBRES - IMATGE CORPORATIVA


Dóna un nou ambient al teu habitatge o establiment


″No hi ha millor estança que aquella que ha estat estudiada des de la seva arrel, creant un projecte detallat i ajustat a les teves preferències, així obtindrem el resultat òptim per la teva llar”.

Dissenyem un projecte segons les teves necessitats, gustos i pressupost.

“UN DISSENY A MIDA PENSAT NOMÉS PER A TU”

DISSENY I REFORMES INTEGRALS D’HABITATGES


Un dels punts bàsics en qualsevol projecte de reforma és una bona distribució dels espais, definint on ha d’anar situat cada element i com s’han d’il·luminar cada una de les zones; estudiar els materials que han de revestir els paviments, sostres i parets, i determinar com han de ser la cuina i els banys, pensant en totes aquelles instal·lacions necessàries per a cobrir les teves necessitats.
També es decideix quines han de ser les aixetes, sanitaris, electrodomèstics, fusteries i tots aquells elements que acaben de consolidar el projecte.

Dins d’aquest projecte elaboro un estudi de zonificació i distribució de la situació del mobiliari i les seves dimensions sense ultimar encara el model o la marca d’aquest, que ja es perfilarà posteriorment en el projecte de decoració.

DISSENY DE LOCALS COMERCIALS, OFICINES I HOSTALERIA


L’estudi Huizen valorarà minuciosament cada un dels detalls i objectius necessaris per a la creació i condicionament del teu local, integrant el coneixement, nous materials i solucions constructives per tal de submergir el visitant en una experiència única.
El model actual de retail compta amb l’estudi de l’estètica dels seus interiors buscant la connexió entre marques i el consumidor en un lloc clau per a les companyies, ja que és on el client es decanta per executar, o no, una compra.

Actualment moltes marques comercials dediquen el mateix temps a projectar les seves botigues com a les seves col·leccions, per això és fonamental la bona elecció de mobiliari per a botigues.

El principal objectiu del disseny d’un espai comercial és mostrar els productes amb la màxima nitidesa visual possible. Això és possible gràcies a la combinació de l’ambient, la funcionalitat i l’interiorisme.

 

Els projectes es defineixen amb el mobiliari per a botigues adequat per incorporar el producte tenint en compte les diferents necessitats, sobretot la versatilitat que requereixen alguns dels productes degut a les promocions temporals. Aquest procés de versatilitat necessita un gran anàlisi i estudi dels seus formats per poder ubicar-los en l’espai de forma adequada.

DISSENY DE MOBILIARI A MIDA


Cada projecte és únic, i cada espai necessita uns determinats elements diferenciadors adaptats a aquest. El mobiliari és molt important per destacar qualsevol projecte contract o retail.

Amb la customització del mobiliari i la integració de dissenys personalitzats, els projectes adopten un caire més personal i diferenciador, despertant els sentits i creant emocions.

DIRECCIÓ I EXECUCIÓ D'OBRES


ENS ENCARREGUEM FINS A L’ÚLTIM DETALL

En cas que ho desitgis, l’estudi durà a terme la direcció de l’obra, de manera que el projecte compleixi amb cada un dels detalls projectats a la nostra proposta de disseny, assegurant-nos així la perfecta execució de l’obra i consecució dels objectius.

Huizen Interior Design compta amb la col·laboració de tècnics industrials amb una dilatada experiència i professionalitat executant reformes amb la màxima eficàcia i celeritat, sempre respectant els paràmetres del disseny projectat. Amb aquest nexe d’unió, no t’hauràs de preocupar de cap mena de gestió, ja que juntament amb els operaris, ens encarregarem íntegrament des del primer contacte fins a l’entrega de claus al finalitzar l’obra.

IMATGE CORPORATIVA D’EMPRESES


Assessorament de la imatge corporativa, i en cas de ser necessari, el disseny d'aquesta per tal d'obtenir una major consonància entre l'espai i els elements que hi intervenen, dissenyant imatges corporatives d'empreses, webs, catàlegs, embalatges, etc., integrant tots aquests serveis al disseny d'espais interiors, de manera que Huizen pugui oferir tots i cada un dels detalls necessaris per a l'obertura d'un local comercial amb un bon "Branding".

El nostre servei consisteix a fusionar propostes úniques i personals, creant un projecte d'inici a fi tant en el disseny d'un espai com en la integració d'un branding exclusiu pel teu negoci. D'aquesta forma no t'hauràs de preocupar de la contractació de diferents empreses, ja que l’estudi s’encarrega de tot, creant els logotips, les retolacions, i les estampacions necessàries a complements, revestiments, indumentària, material d'hostaleria, etc., personalitzats cadascun per tal de crear una harmonia conjunta i més atractiva del projecte.

Amb un bon disseny d’interiorisme i un adequat branding, es reforça el caràcter de la marca. Amb la suma d’aquestes dues disciplines, es busca connectar encara més amb el públic objectiu i així comunicar millor la idea de marca, donant-li un registre qualitatiu. La implantació d’una marca dins d’un espai interior es converteix en un joc de percepcions amb un poder de comunicació molt potent, inserint a la memòria, una visual més sòlida del concepte de la marca. L’interiorisme és la suma de conceptes, buscant el seu propi estil, creant personalitat i vida en un tot.