L'ESTUDI


Huizen Interior Design


Huizen Interior Design és un estudi d'interiorisme jove on es treballa amb una mentalitat oberta i creativa, amb coneixement de les tècniques d'infografia 3D d’última generació, així com de les darreres tendències en nous materials de construcció i sistemes domòtics, per així obtenir resultats còmodes, originals i adaptats segons la situació, estudiant sempre els detalls en cadascun dels casos, ja que tot projecte és únic.
Ens encarreguem tant de l’estètica de l’espai a dissenyar i de dur-lo a terme, com de la imatge corporativa d'empreses, integrant cadascun dels conceptes necessaris per la obertura d’un local comercial amb un bon "Branding".

L'objectiu és crear dissenys a l'abast de tothom oferint uns preus competitius, sense oblidar la creativitat, la motivació i, òbviament, l'estil i el gust de la persona interessada.

LA NOSTRA FILOSOFIA


Dissenyar no vol dir "fer les coses maques", sinó crear tenint en compte valors funcionals, pràctics i estètics, per tal que el que s'ha fet encaixi amb els requisits i solucioni totes les necessitats.

...INTERIORITZEM LES TEVES IDEES,


PER CONSTRUIR EL TEU SOMNI...